Mysteriet i Nordsøen

Tuesday, May 02, 2006

Om Birkendegård og hvaler

Perioden 7/11 – 2003

Vi tog til Birkendegård for at forske lidt i fortiden:

VI fandt, at højen oprindeligt havde bestået af 3 koncentriske stencirkler i en lysning i en mægtig skov. I midten var der en forhøjning (stenkisten!), der blev brugt som alter ved et nephilimsk ritual, der i al sin enkelthed gik ud på at dels indvie stedet, senere at velsigne området. Neph’en så ud til at være en Engel, og han hørte til blandt Magikerne. Neph’ens menneskelige efterkommere forsøgte at genskabe ritualet, men denne gang uden den nødvendige Ka source…! Senere (da skoven var væk) var der nogle asiatiske rytterfolk med buer og sværd, der hærger området, og vælter stencirklerne. Obskure sprog ved vanhelligelsen – stenkisten er på dette tidspunkt lukket (og tom). Vi mener, ved deduktion, at der er tale om enten alanere, hunnere, sarmatere eller evt. magyarer. Sidst forsøgte vis os med nutiden, og her dukkede der noget helt andet op: En gruppe unge (1990’erne) forsøger en ”Obsecration of Renenet”, hvor de vil have mobiltelefoner. Ritualet er forbløffende nok OK!!, men der mangler en Ka source. Lederen af ritualet har en atame.


Poul så i fjernsynet, at en kaskelothval var strandet – og han mente, at den ikke var HELT normal. Dette viste sig også at være tilfældet, så vi tog til Blåvandshug for at se nærmere: Det var en vand Neph fra Måne Arcanum, men det lykkedes os ikke at tage kontakt før dens sim døde og den atter drog til havs …

- og hvis man nu forbinderx31 til z47 på denne så fås noget ganske … … hov, det var da vist den forkerte dagbog!?

Dana tog til Madrid for at finde ud af mere om den mærkelige forelægger, men fandt ud af hvad sprængstof kan gøre ved et menneske … … Dette hjorde at vi kort tid efter blev kontaktet af de Neph’s, der stod bag (Urd) og dette ledte igen til en konfrontation, der meget vel kunne have fået – lad os sige – uheldige konsekvenser. Hvor-om-alting-er kom vi dog ud af deres klør uden et skrig og jeg fik startet vores bærbare op på ny – denne gang i en noget mere sikker tilstand.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home