Mysteriet i Nordsøen

Tuesday, May 02, 2006

Til brug for min apologi nedfælles følgende om aktiviteter i Danmark i perioden

Til brug for min apologi nedfælles følgende om aktiviteter i Danmark i perioden (indsæt selv dato):

Efter at have gransket værket "Femte Sol Brænder", indså jeg, at forfatteren Michael Larsen vidste mere, end naturligt er. Ved han mere, end han må? Som følge af Vognens bekymringer om det tekniske krims-krams i en satellit der står for opsending, forekom det åbenlyst, at vi måtte efterforske hvor denne forfatter havde sin viden fra. Det er stærkt foruroligende, at han tilsyneladende har været i stand til at tyde en helleristet sten korrekt! Så meget desto værre, at han angiveligt har kendskab til sammenhængen mellem meteoritter og en bestemt type rytterfolk. Om han kender til det faktum, at disse rytterfolk alle tilbad selenim, er ikke oplagt, men han ved øjensynligt foruroligende meget.
Vi satte os altså for, at efterforske kilden til denne forfatters viden ved hjælp af et personligt interview under indflydelse af The Procurators Whose Eyes are Basilisks of Ruby. Det viste sig, at han havde informationerne fra en ung mand, der var skyllet i land ud for hans sommerhus. Ergo drog vi til sommerhuset, og igennem Visions of the Past kunne vi konstatere, at der var tale om en Sylph i shouit, der rablede usammenhængende - men dog hemmelige - informationer af sig. Det kunne altså konkluderes, at oplysningerne ikke var videregivet til Michael Larsen med ond hensigt, og at de fra Michael Larsen til Stig Stellan var videregivet ved en tilfældighed. Vognens satellit er altså ikke kompromitteret. Vi afsluttede operationen med at slette Michael Larsens hukommelse, hvorved vores midlertidige brud på Balancens Lov skulle være gen oprettet takket være en passende reaktion. Tilbage står følgende spørgsmål:

- ved Michael Larsen FOR meget? Bør han stoppes, eller ville det bare påkalde unødig opmærksomhed? Jeg heller til det sidste. Måske jeg burde rådføre mig med Thasul.

- Sylphens afsløringer til Michael Larsen var formodentligt uintenderede, men hvor dybe hemmeligheder har han egentligt afsløret? Udgør dette et brud på Balancens Lov? Er et brud strafbart, hvis det ikke er intenderet? Igen bør Thasul nok konsulteres.

- Hvorfor har en dansk rigmand med spansk bopæl forhindret udgivelsen af to bogserier om astronomi? Har det betydning for vores sager om arkæoastronomi?

- Hvorfor forsøger en hollænder at købe danske helleristninger på det sorte marked? Har det relation til afsløringerne i "Femte sol brænder" af at helleristninger kortlægger asteroide nedslag?

- Blev der udført selenim-ritualer i stencirkelen ved Birkendegård? Ligger der stadig en selenim begravet i stendyssen?

Det sidste spørgsmål er det nu vores agt at forsøge at besvare ved hjælp af systematiske undersøgelser. Først skal egnens kirker undersøges for eventuelt genbrug af megalit-sten. Dernæst må vi skride til udførelsen af en Visions of the Past ved Birkendegård, så vi kan fastlægge naturen af aktiviteten på stedet i bronzealderen.

Fortsættes i henhold til Loven om Sammenhæng

- Dikaiosu/nh

0 Comments:

Post a Comment

<< Home