Mysteriet i Nordsøen

Tuesday, May 02, 2006

En fra Sirius Arcanum fortæller

”Vi er den 13. stamme, der er kommet ud af sit eksil, vi er indstiftet af Akhenaton. Gennem de sidste 400 år har vi observeret jer og jeres magtspil omkring Middelhavet – nord, øst, syd og vest for – og I har uundgåeligt bragt os ud af vort eksil, men vi har ingen interesse i at komme til jer. I er opslugt af jeres sørgelige sammensværgelser, der har plaget jer siden Akhenatons fald.”

”Efter oprøret mod Akhenaton kom borgerkrigen, urolighederne og fordrivelsen af stammerne fra Ægypten. I gik nord, øst og vest, vi gik mod syd og trængte gennem Sahara og ind i Afrika. Her vandrede vi med flygtninge og fordrevne fra Det Øvre Rige, endog med medlemmer af det oprørske præsteskab. De udrensede kendskabet til os og vi skjulte os bag dem.”
”Efter en lang vandring nåede vi til vore kernelande. Her regerer vi – der er I ikke velkomne.”
”Trommerne og Sirius er vore Arcanums hemmeligheder. Vi er Sirius Arcanum, det arcanum I ikke har et navn for. Vor Faraonske Egregor var Sahure, der blev vækket for at indprente vores den Gyldne Tavle. Vi vogter over stjernekonstellationernes mønstre og høster den smule Ka de reflekterer ned til os.”

0 Comments:

Post a Comment

<< Home