Mysteriet i Nordsøen

Tuesday, May 02, 2006

Exorcisme og polakker

Ramon Muerte on Tour, exorcising Demons throughout Europe 2005
- Sådan begyndte Ramons europæiske karriere, manden, der snart gennem hele Europa ville blive kendt for sit ekstraordinære og stærkt kontroversielle tv-program.
- Det hele begyndte med et hotel hjemsøgt af Djævelen. Ramon og hans kameramand (Ma’at) drog til hotellet, interviewede nogle folk og gennem et smukt ritual fordrev Djævelen. I mellem tiden blev Antipater hjulpet ud af sin Khaibatilstand af Typhôn, de hilste på hinanden, hvorefter Typhôn drog af sted.

Senere samme dag kunne Ramon, Ma’at, Antipater og Geber endelig mødes på den cafe, hvor de skulle have mødtes om formiddagen. Ramon hilste på en ung dame med en rød halsklud, som han advarede mod trafikken.
Selskabet blev enige om at drage af sted efter det forsvundne bibliotek, igen. Geber tog sin nydelige assistent Catherine med.

Ölmutz/Olomouc three times or bust
- Første gang byen blev besøgt, fremskaffedes en kopi af sagsmappen om KGB-agenternes arrest af fjender af klassekampen. De var nu blevet oversat til italiensk og selskabet kunne nu følge op på sagen.
- Anden gang byen blev besøgt, enedes selskabet efter mange spekulationer, et besøg ved en borgruin, en samtale med en ældre dame med en rød halsklud, som Ramon måtte hilse på, og Antipater, der røg sig skæv, om at drage til Moskva efter KGB-agenten Vladimir. I Moskva fandtes dokumenter, som Ma’at havde indleveret tilbage under 2.VK, men der var ingen Vladimir. Navnet var falskt og tråden endte her. Illuminatien havde slået til igen.
- Tredje gang byen blev besøgt, bestemte selskabet sig for at studere byen mere magisk og bruge den ene forbindelse, de havde. Sporet førte ned til Dolni Manesti (Nedre torv), hvor der stod Morovy Mariansky Sloup (Maria Pest Søjlen). En statue af Maria anbragt på en stor sokkel. Sporet førte ind i soklen, hvor der var et billede af mands ansigt, som stak frem mellem et buskads af blade og roser. Ud af hans mund strømmede orme/slanger. Geber brugte sin magi, lurede hvordan pladen skulle flyttes og afslørede således en dyb skakt med en række håndtag hamret ind i murstensvæggen. Alle kunne de mærke, hvordan det var som om alle sanseindtryk skærpedes kraftigt, derefter begyndte de, anført af Geber, at kravle ned i skakten.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home