Mysteriet i Nordsøen

Tuesday, May 02, 2006

Episoden med de tyve stentavler

Dikaiosyne udarbejdede 20 lertavler med informationen om Sirius Arcanum til de andre Arcana, og tog et fly til London for at aflevere tavlerne til den første håndfuld arcana.
I lufthavnen blev han stoppet i tolden, i det tavlerne fejlagtigt blev betragtet som antikke. En professor ved navn Adrian Mitchellson blev tilkaldt for at give en ekspertvurdering. Denne var uheldigvis medlem af et hemmeligt selskab. Dikaiosyne forsøgte derfor at kæmpe sig igennem tolderne for at destruere tavlerne inden de faldt i de forkerte hænder, men dette mislykkedes, og han måtte flygte igennem Heathrow under stort postyr og forfulgt af en mindre hær af sikkerhedsvagter. Da flugten lykkedes, måtte Dikaiosyne desværre konstatere at muligheden for at gøre noget ved tavlerne var ikkeeksisterende, og som et desperat tiltag, valgte han at begå selvmord for at inkarnere ind i en person, der befandt sig tættere på tavlerne. Han havnede i en sekretær i sikkerhedspersonalet, men det eneste han opnåede var at tiltrække sig det hemmelige selskabs – nu i skikkelse af Scotland Yard detektiver – opmærksomhed på hans nye sim. Da han tog hjem til dette sims bopæl og påbegyndte et ritual for at sætte sig i kontakt med en lokal repræsentant for tårnet, blev hans fredelige forstadsrækkehus stormet af kommandosoldater fra det hemmelige selskab. Han forsøgte at flygte gennem kloakkerne men opnåede kun at blive skilt fra sit sim vhja. bly og en veritabel mængde orichalcha (ouch!)
Så inkarnerede han ind i en neo-druide ved navn Harmonia Oakleaf, som netop var i gang med at udføre et ritual til kontakt med ånder sammen med to af hendes veninder (alle nøgne i månelyset) i baghaven i hendes kollektiv. Ritualet lykkedes over al forventning, hvilket var til venindernes forbløffelse, da Dikaosynes øjne pludselig lyste i Harmonias ansigt. Efter en del babylonisk forvirring (sic!) fik Dikaoisyne gjort det klart, at alle skulle forlade kollektivet med det samme, og ikke komme tilbage foreløbigt. Selv nåede hun lige at slette alle spor (connections) og flygte ud igennem baghaven, da en bil kørte op foran kollektivet. Ved hjælp af et rettidigt opkald til jer andre og en yderst velanbragt Mighty Blast of Hekenu, lykkedes det at ryste forfølgerne af, og Dikaiosyne søgte tilflugt i Kejserbyen, hvor hun forklarede hele missæren. Kejseren Osmond Ace kunne til gengæld oplyse at det hemmelig selskab var Sovereign Military Order of Jerusalem, måtte deres sjæle for evighed, evighed og atter evighed fortabes!
Dikaiosyne indså sit umådelige fejltrin, og følte sig ikke længere som en værdig lovens håndhæver. Derfor besluttede hun sig for, at tiden var inde til at søge at skabe balance på en måde hvor hendes mulige fremtidige fejltrin ville være mindre katastrofale – nemlig som helbreder. Nu venter hun på at finde ud af, om tyfonen Typhôn vil tage hende i lære inden for Mådehold. Dikaiosyne har svoret aldrig mere at tage kommercielle flyruter af hensyn til risikoen, og vil aldrig mere rejse med magiske og eller betydningsfulde genstande. Derudover er det magtpåliggende at konstruere et mini-jordskælvs ritual, der kan tilintetgøre lertavlerne.
Efter hele denne ballade er gruppen nu mere eller mindre rede til at drage til Megiddo. Dikaiosyne planlægger at investere i en motorcykel.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home