Mysteriet i Nordsøen

Tuesday, May 02, 2006

Uddrag af et referat

Uddrag af et referat:



Omtrent noget af det sidste, hvor du var med, handlede om at Jesus/Dana af Magikeren Arcanum rejste til Rom for lede efter en Styrke Nephilim, der kunne sælge Litharge. Imens tog Thruðr først til København, siden til Berlin og derefter til Paris for at forberede et foredrag om oldtiden for et lille selskab af historikere, så han kunne bruge deres bibliotek. Dikaiosyne drog til de ydre Hebrider på en opgave.

Jesus/Dana fejlede sine kontakt forsøg i Rom og vendte tomhændet hjem. Han valgte nu at drage til Warszawa, hvor der skulle være en Mådehold Nephilim, der optrådte som katolsk præst. Denne gang tog du med.

I kirken i Warszawa var præsten ikke lige tilstede, men da I kom igen et par timer senere ventede han i skriftestolen. Der gik Jesus/Dana ind, mens du ventede på en bænk. Det var sidste gang du så Jesus/Dana.



Flugten var stadig hård, men det lykkedes ham at få dig til Polens færgen mod Danmark og at få holdt dig skjult på færgen indtil sporingsmagien løb ud og de fjendtlige soldater ikke længere kunne forfølge dig på magisk vis. Med tiden som truslen forsvandt og færgeoverfarten blev mere fredelig forsvandt […] i skyggerne allerindest […] lurer en […].

I Danmark blev du samlet op af Dikaiosyne og Thruðr og I kørte hjem til gården ved Billund. Men stedet var blevet kompromitteret og brandbomber nedbrændte stedet for øjnene af jer. Nu var Jesus/Danas stasis gået tabt.
I brugte fortsat tid på at lede efter Jesus/Dana i Polen, men den døde inden I nåede frem. Dikaiosyne og Thruðr drog på et hævntogt og fik udryddet et polsk kommunekontor og nogle fjendtlige soldater.

Med basen ødelagt skulle en ny lokaliseres. Gruppen valgte at samarbejde med de Tårn Nephilim, de havde mødt på Café Norden. Disse vil tage sig af mysteriet med Den Tyske Orden, som forfulgte dig i Polen og som dræbte Jesus/Dana. Den Tyske Orden kender du, det gør Tårn Nephilimne også.



Dikaiosyne og Thruðr har anskaffet sig en byggetomte i Halland, den ligger ganske passende øde, og de er i gang med at bygge et underjordisk kompleks. Der er dukket en ny Nephilim op – endnu en Retfærdigheds Arcanum Nephilim (Ma’at). Disse tre er draget via forskellige både og boreplatforme til det Skotland og derfra til De Ydre Hebrider for at undersøge et Tempelridderanlæg, som Dikaiosyne tidligere har undersøgt – første gang gjorde han det undercover som medlem af Animal Liberation Front. Det medførte at han måtte flygte til Danmark og Skåne med nogle af sine Animal Liberation Front allierede, som nu opholder sig i Danmark indtil de Sorte Helikoptere er holdt op med at svirre i England.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home