Mysteriet i Nordsøen

Thursday, May 04, 2006

Løgnehistorier under stjernerne

Shobal Lenore og Hezron Shammah fra Sarmoung Brødrene havde følgende sære ting at sige.

”Først skal der fortælles løgne og så skal der fortælles sandheder, så at vi kan skelne mellem de to ting.”
”Det følgende, der bliver fortalt jer, er sandheder.”
”Det følgende, der ikke bliver fortalt jer, er sandheder.”
”Det følgende er ikke en løgn.”
”I aften er vi samlet ved Biridiyas Cirkel. Han byggede denne Cirkel på Akhenatons Tid, da han ville i kontakt med guderne. Her er stjernerne tættere på jorden end andre steder.”
”I virkeligheden er dette en Chinvat Peretu. Her flokkes de døde og i et spædt håb om at nå ind i Sangens Hus krydser de broen. For de gode er det en bred og nem vej, men for de onde er det vej så smal, som en knivsæg. De onde styrter i Afgrunden og falder ned i De Dødes Rige.”
”Når den døde krydser Chinvat Peretu, så bevæger han sig over Løgnens eller Mislydens Hus og bliver stødt i afgrunden af Rashn den Retfærdige, der er udpeget til kun at lade dem, der er bestående Haurvatat og Ameretat, krydse og komme til Ahura Mazdas rige. Haurvatat er Fuldkommenhedens Tilstand og Ameretat er den Ikke-døende Tilstand.”
”Når den døde sætter fod på Sværdets Bro, har han forladt Løgnens Hus og lader Rashn ham passere, så krydser han over Angra Mainyus rige og kommer til Ahura Mazdas.”
”Den, der krydser sikkert over Adskillelsens Bro, forlader den fysiske verden, hvor tvillingerne Ahura Mazda og Angra Mainyu kæmper om være sjæle. De, der kommer over, er nået frem til Skaberens Lys og hans velsignede Ild. Den fysiske verden er intet andet, end slagmarken mellem det onde og det gode og med gode handlinger, et godt sind og retfærdige gerninger krydses Chinvat Peretu.”
”Biridiyas Cirkel er vejen ud af denne verden. Her kan mennesket afgive sit fysiske legeme og opstige til de højere lag, stadier hvor svingningerne er højere. Her opstiger personen til de mytiske stjerner. Den der passerer her vil vandre ude bag stjernerne. Forestil jer at Cirkelen er høj, vældigt høj, at den strækker sig op mod himlen, som et rundt tårn og at den, der står på bunden af tårnets skakt kan se himmellegemerne.”

”Vi tror, at stjernevandrerne – Annunaki eller Nephilim jf. Biblen – kom hertil for omtrent 430.000 år siden. De ankom fra et sted på stjernehimlen, der kaldes Nibiru, også kendt som den tolvte planet, et sted, hvis cyklus er på 3600 år og det angiver rytmen for, hvornår de besøger os. Nogen forestiller sig, at Nibiru er en fysisk planet, der befinder sig yderst i solsystemet og som er nær jorden hver 3600 år.”
”Det er ikke rigtigt, Nibiru er et spirituelt sted, der er tilgængeligt for os, der er strandet på jorden, hver 3600 år. Herfra kom Annunaki, de rejste fra de højere dimensioner (de åndelige riger) ned gennem dimensionerne indtil de nåede det firedimensionelle rum, hvor fysikaliteterne er – dvs. egentlig er Annunaki flerdimensionelle væsner (hvilket betyder at de eksisterer ved andre energi svingninger end os), men ved at aflægge sig de enkelte lag og sænke deres svingninger stiger de ned i den fysiske verden, hvor de tager en krop på sig, for i de højere eksistenser er de immaterielle.”
”De første Annunaki var Enki, søn af Anu, der grundlagde Eridu, og hans halvsøster Ninhursag. Siden ankom Anu og dennes datter Enlil, der slog sig ned i Sydafrika. Nogen mener, at der var en krig i himlen mellem de forskellige Annunaki, nogen tror at de udstødte blev sendt til jorden, hvor de gennem genmanipulation skabte det moderne menneske som slaver. Andre mener at krigen handlede netop om skabelsen af mennesket, at den ene fraktion ville holde os som slaver, mens den anden fraktion ville sætte os fri.”
”Men de Annunaki, der endte på jorden var de udstødte. Med tiden døde de, efter som deres dødelige legemer svigtede deres ellers udødelige ånd. Men Nibiru passerer stadig jorden og det hænder stadig at Annunaki griber ind i livets gang. Nogen mener, at de er holdt op, men vi ved bedre. De er her endnu og de kommer stadig forbi. Cyklusen på 3600 år blev påbegyndt for omtrent 4 år siden (2000).”
”Annunaki besøgte os 1600 fvt., hvor de havde de sidste store påvirkning af mellemøstens kulturer, men deres civilisatoriske storhed var ikke 5200 fvt., som mange ellers ville tro, men ca. 11.800, men perioden var kort, for krigen kom og allerede i 11.500 fvt. blev alt ødelagt – det er herfra Atlantis fortællingerne og syndflodsmyterne kommer. Efter ødelæggelserne begyndte Enkis førstefødte søn Ra/Marduk forefra. Han delte Ægypten mellem sig og Osiris og Seth.”
”Overgangene fra jorden til Nibiru sker på bestemte ’astro-spirituelle’ steder, hvor det er muligt at transcendere til højere stadier af eksistens. Disse steder er i den materielle verden (som er denne) kendetegnet ved deres UFO aktiviteter, der er psykisk energi i overskud. Disse steder kan identificeres gennem studier af Leylines.”

0 Comments:

Post a Comment

<< Home