Mysteriet i Nordsøen

Tuesday, September 19, 2006

Okay, hvad var det lige, der skete?

Jeg flikker lige hurtigt et større referat sammen. Det er vist på tide.

Dette er første del:


I Bam havde anskaffede Ma'at, Dikaiosyne, Anahid og Thrudr med stort besvær og i konflikt med mange Ghûls og Den Betydningsfulde Iranske Officer sig en række stentavler, der blandt andet rummede en beskrivelse af Huwawa-trylleformlen, som det var nødvendigt at skaffe kendskab til, efter at selsekabet efter et besøg i Megiddo havde forsøgt at tale med en Nephilim i stasis, som Spina, Sentis og Rosa vogtede over. Men Huwawa, bundet af Retfærdighed, vogtede over stasiset og forbød kommunikation. Det var også i Megiddo at Sarmoung Brødrene fortalte løgne under stjernerne.
Barbara Blakefield omkom under et selvmordsangreb, mens hun sad og reflekterede over historiens gang og en rosenkreuztisk opera, som hun en gang i 1600-tallet havde overværet.

I Bam kom Dikaiosyne til en ny forståelse af sig selv og valgte at forlade sit Arcanum. Dikaiosyne skiftede fra Retfærdighed til Mådehold og måtte derfor have et møde med Ti i Prag, hvor hun deponerede sin viden i Pharphar brønden. Imens hærgede Ma'at Prag og bankede baghovedet ud på en pige, da han skulle nakke en pusher.

Dikaiosyne vendte derefter tilbage til Bam, mens Anahid, Thrudr og Ma'at tog til Halland, for at udtænke sig en ny plan. Heroppe var der noget, som trak Anahid til parfumeriet i Frankrig, hvorfor at selskabet drog dertil.
Her mødte de den aldrende Geber og nogle af William Blakefields venner, der ville indlede forhandlinger med parfumekulten og opnå dens alkymistiske parfumer.

Ma'at, Anahid, Thrudr og Geber fandt ud af, at parfumekulten stod i ledtog med Tempelridderne og de valgte at tage aktion og først snige sig ind på området, siden storme det.

I første omgang sneg Anahid og Geber sig ind på stedet. De kom ned i kældrene og fandt ind i de dybe grotter, fyldt med hulemalerier. Her fandt de musen Polyhymnia fanget og i befrielsen af hende, fandt Anahid sin melodi og transcenderede.
Geber havnede uden for hulerne på mystisk vis, uden en trevl på kroppen.

Noget af alt dette foranledigede Thrudr, Ma'at og Geber til at storme stedet. De bekæmpede vagterne og Geber og Thrudr sneg sig ned i grotterne. Pludselig forsvandt Thrudrs stemme og i stedet var der en fremmed, der siden har præsenteret sig som Antipater. Han var på et hyggeligt lille trip, der havde bragt ham dybt ned i jorden til Geber.
Antipater hjalp Geber med at finde en vej ud og sammen med Ma'at besluttede de sig for, at spænde ben for Tempelridderne, der var dukket op efter, at parfumeriet var blevet stormet. De involverede her teatertruppen Colos Gnosoi, der havde tryllebundet af fløjtespil opførte deres sidste forestilling foran tempelriddernes køretøjer.

Siden drog Ma'at, Geber og Antipater til Padova, hvor Geber sammen med sin assistent Catherine satte sig til, at lede efter nye spor efter rosenkreutziske skatte, siden parfumeriet var gået nedenom og hjem. Det førte dem til Polen, et smuttur inden om Prag, hvor de hilste på Poul, der var i lære hos Magikeren Arcanum, og et svinkeærinde til Moskva, hvor Ma'at af ren nostalgi fandt sine gamle efterretninsgrapporter fra Balkan skrevet tilbage under den kolde krig.

... pyha. Så kommer anden del:

Vodoohealeren fra Haslev dukkede op i Padova hos Geber og hans gæster, en smule forsinket for han havde haft problemer med toget mellem Herfølge og Køge. Geber havde gæster, der netop havde hjulpet ham med at finde et digert, okkult værk i en Rosenkreutzer-beslægtet underjordisk kirke i Polen, og disse gæster havde netop fået besøg af Dikaiosyne, der var ankommet fra Bam med en del okkult materiale, som Mådehold havde lånt hende, for at hjælpe Ma’at med at komme i balance med sig selv.

Geber sendte sin elev, Catherine, med Ma’at, Dikaiosyne, Talavera (Ramon) og Antipater til Normandiet, hvor de undervejs kort mødtes med og Thrudr, der måtte i al hast forlade dem igen – efter langt om længe at være dukket op fra den sydfranske undergrund (forsvandt nær Nice og dukkede op i Tarascon, hvor hun havde et møde med Den Sorte Sphinx, … igen) – da hun med identitet som William Blakefield lige måtte sikre sig sit finansimperium, som Blakefields søster truede med at overtage.

I Normandiet meldte Vodoohealeren det lille selskab til optagelsesprøverne på Kanal 9s realityshow, under journalist Jacquelyn Madeleine Walaces ledelse, mens Catherine drog ud for at studere egnen og for at prøve at forstå, hvorfor Geber havde sendt hende hertil?

I Kanal 9s smukke glasbygning ville under udtagelsesprøverne til Realityshowet ”Din karriere, min familie”, et show hvor familiefolk bytter liv og hverdag med karrieremennesker, opstå et neksus, i hvilket det store forvandlingsritual mellem Ma’at og Dikaiosyne kunne finde sted.
Vore helte var så heldige, at de blev udtaget til showet, og de kunne derfor være til stede under prisoverrækkelsen på tv-stationen, hvor Neksuset samtidig ville opstå. Uheldigvis dukkede fransk anti-terror politi op, bedst som det begyndte at blive sjovt. Samtidig ankom Tyfonen Typhôn og krævede, at Ma’at ikke undergik forvandlingen, idet han var blevet udpeget til at varetage sine opgaver af Ordo Cavus, værende den han var. Tempelriddernes ankomst forhindrede Typhôn i at standse ritualet og bedst som bygningen eksploderede etage for etage, undergik Ma’at og Dikaiosyne den store forvandling, hvor de byttede metamorphoser, og Dikaiosyne forsvandt ud af bygningen, gennem glasfacaden, på sin motorcykel med retning mod Bam, mens resten af selskabet måtte stræbe efter en mindre gloriøs flugt.

Den mindre gloriøse flugt resulterede i optøjer på motorvejen, en mindre bondegårdsferie og en afsporing af et tog, der skulle have bragt Talavera, Antipater og Ma’at over grænsen fra Frankrig til Tyskland – men ved ethvert forsøg dukkede en mystisk helikopter op. Resultatet blev en måned lang sommerhusferie i bjergene i omegnen af Grenoble, indtil Thrudr en dag kom rullede i sin lækre røde vogn.

Med Thrudrs hjælp lykkedes det endelig Antipater, Talavera og Ma’at at komme ud af Frankrig. De tog færgen fra Nice til Italien og kørte herfra hele vejen til basen i Halland. Basen var blevet stærkt kompromitteret. Nogle havde trængt ind, hærget og plyndret den. Sporene ledte i retning af formummede skikkelser og det var muligt at spore Poseidons Vrede Varsleren til Albanien.

Varsleren befandt sig i et palæ hos en kunstsamler i havnebyen Durrës. Det viste sig, at kunstsamleren havde en hemmelig klinik, hvor illegale organtransplantationer fandt sted og at han var i ledtog med den italienske mafia, ligesom at hans stab bestod af tidligere albanske sikkerhedsfolk og efterretningsagenter. Men hvad værre var, var de Qlippoth, som befængte stedet – slimede og blodige igler af korrumperet Jord-Ka og mystisk summende, kæmpe fluesværme af korrumperet Luft-Ka. Det kom til kamp og hvor helte fordrev skurkene og tilbageerobrede Poseidons Vrede Varsleren.

Herefter forsøgte vore helte at forfølge de overlevende i palæet. Færden førte dem op i bjergene, hvor de pludselig røg i en serie baghold og da først ruten viste sig at være mineret, så var det ikke særligt sjovt længere.
Uden Thrudrs smukke, røde Ferrari haltede selskabet ind i en lille albansk bjerglandsby, hvorfra de ringede til Paris, til Fratre de Violence, der ikke rigtigt fandt problemet interessant nok til, at de gad se nærmere på det. I stedet ringede de til Michelle Savage, der netop var i Tirana, hvor hun havde besøg af Bombemanden (Timeteme). Michelle og Bombemanden fulgte op på sagen og sporet førte dem hurtigt til et hospital i Bayern, hvor de indhentede og besejrede Dr. Frank, der kort forinden havde indlejret Qippoth i kræftsyge børn på de lokale hospital. Herefter besluttede de sig for at kontakte Fratre de Violence, der denne gang fandt sagen interessant nok til at de ville komme og se nærmere på tingene.
Mens Michelle og Bombemanden ventede på Brødrenes Volds ankomst, mødte de på en café Vodchof, bedre kendt af nogen, som Elvis fra Prag. Det lykkedes De Dysfunktionelle Fem at samarbejde i omtrent 12 timer. Derefter demonstrerede de, hvorfor Nephilim ikke sidder på verdensmagten i dag. Heraf kan vi lære at triangel slår müslibar, der slår ørepropper.

Imens er Thrudr, Ma’at, Antipater og Talavera draget videre …

0 Comments:

Post a Comment

<< Home