Mysteriet i Nordsøen

Tuesday, June 13, 2006

Ordo

Ethvert Ordal består af fem medlemmer, et for hvert element, og har ofte et råd eller hof bestående af Skæbnehjul, Mådehold, Styrke, Tårnet og andre Retfærdighedsnephilim. Ordalerne befinder sig traditionelt altid i et Kejser Arcanum domæne.

Kort om Ordalet i London:
Fra en gang i tidlig middelalder opstod Ordo Trojani – efter kong Arthur perioden. Det blev stiftet i Londinium af efterkommere af flygtningene fra Troja.

Ordalet har med skiftende medlemmer haft eksisteret frem til 19. juni 1999, hvor Orichalka-elementarvæsnet Hokmiah, Sorgens Herre, Aethyr af Marderô hidkaldt af et hemmeligt selskab angreb Ordalet, som havde sæde under Frimurernes bygning (bygget 1775). Det skete på ved slutningen af aktivistdagen J18 – Carnival against Capitalism – tidligt om morgenen, da en stor gruppe kvinder trængte ind i frimurerlogen og afbrød en seance.
Ordalet er ikke mere, men en ny er blevet oprettet i London – det sker ikke altid, at man opretter nye loger i samme by – nemlig Ordo Cavus.
Det består af følgende medlemmer: Samechiyar (Jord), Bajael (Vand), Vaugimel (Måne),
Tishrizain (Luft) og Caprioin (Ild).
Ordo Cavus er i City of London domænet, ligesom dets forgænger.

Andre ordaler:
I Bam fandt I resterne af ”Bams Ordal” (kan nogen oversætte det til middel persisk?), der eksisterede under Kejser Nephilimen Ardashir.

Dertil er der Ordo Vindobonensis i Wien, som har deres base i Skt. Stefans katedral, der befinder sig i et FN Kejser domæne. Blandt dets medlemmer er af Brovogteren Ti (Ild), Pasgau (Jord), Vrtha (Vand) og en lille fransk dame.

Under Kejser Karl den Store blev der oprettet et Ordal i Aarchen (Ordo Imperii). Efter 1600 overdrog Ordo Imperii sit ansvarsområde til Ordo Trojani og flyttede til den ny verden, hvor det eksisterer den dag i dag – primært repræsenteret ved Ken Guardipee.

Det mest berømte Ordal er Ordo Pompejani, der er Ordalet over ordalerne, men det er også det mest mystiske og sværeste at finde.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home